Veelgestelde vragen: GARANTIE

  • Hoe lang valt mijn aankoop onder de garantieperiode?
  • Kan Hippe Hangmatten mij garanderen dat mijn aankoop onder eerlijke omstandigheden is vervaardigd en uit duurzame materialen bestaat?
  • Waar kan ik terecht met een klacht of melding van incomplete of beschadigde levering?

Hoe lang valt mijn aankoop onder de garantieperiode?
Uw aankoop valt onder de algemene voorwaarden van Hippe Hangmatten.nl en deze gaan in voor een periode van 1 jaar na ontvangst van de goederen. Uw ontvangen factuur is tevens uw aankoop/garantiebewijs.

Kan HippeHangmatten mij garanderen dat mijn aankoop onder eerlijke omstandigheden is vervaardigd en uit duurzame materialen bestaat?
Amazonas geeft aan: “Relax with complete peace of mind!” Ze zijn zeer begaan met de makers van de hangmatten. De fabriek staat voor een gezonde werkomgeving, betaling van de werknemers hoger dan het minimumloon, een ziektekostenverzekering en betaalde feestdagen. Er wordt alleen gewerkt met materialen zonder verontreinigende stoffen en voor de houten standaarden is gebruik gemaakt van europees gekweekt FSC hout. De gekleurde hangmatten en hangstoelen zijn van gerecycled katoen (versnipperd katoenen doek van de textielproductie). Dit is een verstandige en ecologisch vriendelijke manier om de duurzame bescherming van het milieu te ondersteunen.

Waar kan ik terecht met een klacht of melding van incomplete of beschadigde levering?
Wij doen er alles aan om dit te voorkomen, maar mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u deze klacht melden bij de klantenservice. Wij proberen u zo goed mogelijk verder te helpen. Wij verzoeken u om uw klacht zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken met een maximum van een maand. De klacht wordt intern binnen 7 dagen verwerkt. Daarna zal er zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden. Mocht uw bestelling niet compleet of beschadigd zijn, dan kunt u ook het beste contact opnemen met de klantenservice waar er gekeken wordt hoe we u het beste kunnen helpen. Uw klacht of melding kunt u sturen naar .